Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'ın Sarıveliler ilçesinde, kaybolan Fatma Uyanık'tan (33) 11 aydır haber alınamıyor. Ağabey Ali Uyanık, "Kardeşimden uzun süredir haber yok. Soruşturma devam ediyor" dedi.

        Sarıveliler ilçesinde yaşayan Fatma Uyanık, 5 Ekim 2017 tarihinde, annesi Zahide Uyanık ile birlikte evlerinden 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitti. Buradaki bağ evinde 1 gece kalan annekız, ertesi sabah bir süre bahçede çalıştı. Daha sonra anne Uyanık, ilçe merkezine döndü. Fatma Uyanık'ın havanın kararmasına rağmen eve dönmemesi üzerine yakınları, aramaya çıktı. Tüm çabalara karşın sonuç alınamayınca aile fertleri, jandarma ile polise giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri, bağ evinin bulunduğu bölgede uzun süre arama yaptı; ancak Fatma Uyanık'ın izine rastlanılmadı. Ekipler, bir süre sonra da çalışmaları sonlandırdı.

        GÖLETTEKİ ARAMA SONUÇSUZ KALDI

        Ailenin başvurusu üzerine, cumhuriyet savcısının talimatıyla ilçedeki Çevlik göletinde de arama yapıldı. Karaman AFAD ekipleri ve Mersin'den gelen su altı polisi tarafından gerçekleştirilen aramalarda da bir ize rastlanılmadı. 

        11 AYDIR KAYIP

        Kardeşinden 11 aydır haber alamadıklarını belirten Ali Uyanık, "Fatma'dan uzun zamandır haber alamıyoruz. Çevlik göleti dahil her yer arandı; ancak bir sonuca varılamadı. Cumhuriyet savcılığı soruşturmasına devam ediyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa