Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde serinlemek için girdiği Ermenek Baraj Gölü'nde kaybolan Hasan Sayılgan'ı (49) arama çalışmaları sürüyor.

        Olay, dün öğle saatlerinde Ermenek Baraj Gölü'nün Ardıçkaya köyü Manastır Avla mevkii kıyısında meydana geldi. Hasan Sayılgan, eşiyle birlikte gittiği baraj gölü kenarında serinlemek için suya girdi. Sayılgan bir süre yüzdükten sonra kıyıya yaklaşık 25 metre mesafede gözden kayboldu. Durumu fark eden eşi Gülsüm Sayılgan, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekiplerden yardım istedi. Dün yapılan arama çalışmalarından sonuç alınmadı.

        Havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalara bugün yeniden başlandı. Dalgıç ekipleri, Sayılgan'ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa