Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Karaman İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Osman Alper Durmaz için tören düzenlendi.

        Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen törene, Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ile Durmaz’ın yakınları, asker ve polisler katıldı. Durmaz’ın cenazesi, cenaze aracı ile morgdan alınarak törenin yapılacağı alana getirildi. Burada ilk olarak Yarbay Osman Alper Durmaz’ın kısa özgeçmişi okundu. Daha sonra okunan duanın ardından iki çocuk babası Durmaz'ın cenazesi defnedilmek üzere Karaman’dan Ankara’ya uğurlandı. Cenaze aracının gidişi sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İlhan Şen ile birlikte diğer askerler selam durdu.

        Kaza gece meydana geldi

        Kaza, saat 02.45 sıralarında KaramanEreğli Karayolu Sudurağı Beldesi yakınlarında meydana geldi. Kendisine ait otomobille Ayrancı ilçesinden Karaman’a gitmekte olan Yarbay Durmaz’ın (45) kullandığı araç yoldan çıkarak şarampole takla attı. Kazada Yarbay Durmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa