Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)KARAMAN'da Cemal T. (54), kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü çalışma arkadaşı Erkan K.'yı (42) her iki bacağından bıçakla yaraladı. Erkan K., hastaneye kaldırılırken, Cemal T. de polis tarafından gözaltına alındı.

        Olay, bugün saat 22.00 sıralarında Zembilli Ali Efendi Mahallesi Şehit Şahin Mavi Caddesi'ndeki  bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Reyon görevlisi olarak çalışan Cemal T. ile Erkan K. arasında iddiaya göre küfürleşme nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Cemal T., bıçakla Erkan K.'ye saldırıp, her iki bacağından yaraladı. Erkan K., kanlar içinde yere yığılırken, diğer mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Erkan K., çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cemal T. de polis tarafından gözaltına alındı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)   DHA-Güvenlik Türkiye-Karaman MUAMMER ŞEN

        2023-01-27 00:00:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa