Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasin ALDEMİR/KARABÜK, (DHA)- KARABÜK'te, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil önce park halindeki araca ardından mağazanın vitrin camına çarptı. O anlar anbean iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

        Kaza, öğle saatlerinde Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün park ettikten sonra el frenini çekmeyi unuttuğu 78 AAF 759 plakalı otomobil, hareket etmeye başlayınca önce arkasındaki araca, ardından kaldırıma çıkarak bir giyim mağazasının vitrin camına çarptı. Otomobilin çarptığı araçta hasar meydana gelirken, mağazanın camı kırıldı. Otomobil kaldırımdan çekilirken, mağazanın kırılan camı ise değiştirildi. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. DHA-Güvenlik Türkiye-Karabük / Merkez Yasin ALDEMİR

        2020-05-29 18:33:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa