Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Valiliği, Safranbolu Türkiye Elektrik İletim AŞ. (TEİAŞ) tarafından TM’de kapalı şaltta yapılacak olan periyodik bakım ve test çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağını bildirdi.

        Valilik tarafından yapılan açıklamada 9 Eylül Cumartesi günü saat 07.0014.00 saatleri arasında 7 saat elektrik kesinti olacağı belirtilirken, elektrik verilemeyecek yerlerin Safranbolu ilçe merkezi ve bağlı tüm mahallelerinde, Safranbolu İlçesine bağlı tüm Köy ve mahallelerinde, Safranbolu Devlet Hastanesine, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü, 125. Jandarma Eğitim alay Komutanlığına, Safranbolu Barış ve Karıt Sanayi Sitelerine, Navsaklar DSİ Su Arıtma ve Belediye Su Deposu Tesislerine, Karabük 5000 Evler Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, Üniversite Mahallesi, Karabük Emniyet Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi, Ovacık ilçe merkezi ve bağlı tüm mahalleleri ve Ovacık ilçesine bağlı köyler olacağı açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa