Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte görüntü kirliliği oluşturan duvarları boyayarak, rengarenk bir görünüme kavuşturuyor.

        Karabük Belediyesi, Karabük’ü daha güzel bir görünüme kavuşturmak için kent estetiğine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kent genelinde çiçek dikimi, budama, çim biçme gibi, parkların, cadde ve bulvarların renklendirilmesinin yanı sıra duvar boyama çalışmalarını da sürdüren Karabük Belediyesi, hem duvarlara yazılan yazıları kapatıp hem de Karabük’ü renklendirmeye devam ediyor.

        Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptıkları her çalışmada gerek asfalt gerekse çevre düzenlemeleri ve yatırımlarda görsel estetiğe büyük önem verdiklerini, çevreyi güzelleştirmek adına duvarları boyayarak estetik bir görünüm kazandırdıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa