Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Karabük Şubesi üyeleri 3T (Tanı, Tanıştır ve Ticaret) programı kapsamında bir araya geldi.

        Genç MÜSİAD Karabük Şubesi üyeleri 3T programı kapsamında kendi aralarında tanışıp ticareti geliştirmek amacıyla bir araya geldiği toplantıya MÜSİAD Karabük Şubesi Başkanı Ahmet Nur ve Genç MÜSİAD Karabük Şubesi Başkanı Bekir Uluçay ile genç üyeleri katıldı. Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Genç MÜSİAD üyeleri toplantı da birbirleri ile tanışıp ticaretin geliştirilmesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

        Bilgi ve birikimlerini Genç MÜSİAD üyelerine aktaran MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Nur, MÜSİAD’ın sadece ticaret amaçlı bir araya gelip zengin olalım diye düşünülen bir iş adamı derneği olmadığını belirterek, “Geçmiş toplum ilkelerine dayalı, ahlaki değerlere önem veren bir dernek. Derneğimiz kurulduğundan beri birçok parti değişti. Ülke için kim çalışıyorsa MÜSİAD olarak arkasında duruyoruz.” dedi.

        MÜSİAD’ın her şeyin içinde olmakla beraber en önemli görevinin ülkenin eksik olan ayağını hem ülkede hem de yurt dışında tamamlaması olduğunu belirten Nur, “2013 yılında MİT krizi ile başlayan süreçte ülkemizi yönetenler farkına vardılar, 26 olan MÜSİAD şubesini bir anda 38 şube açıldı 2014’te. 2015 yılında tüm illerde şube oldu. Şuanda dünyada 74 ülkede 101 noktada şubemiz var. Bazı ülkelerde 34 şubemiz var. MÜSİAD’a geldiğinizde şunu göreceksiniz. Burası bir aile gibidir. Burada zengin olmak para kazanmak değil mesele” diye konuştu.

        Üyelerin birbirleriyle tanışmalarını ve ticaretin nasıl geliştirileceğine dair istişarede bulunmak amacıyla toplandıklarını söyleyen Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Uluçay, “4 Nisan 2018 tarihinde Karabük’te Ahmet Nur Başkanımızın destekleriyle Genç MÜSİAD’ı kurduk. Kuruluşumuzda 11 yönetim kurulu üyesiyle beraber büromuz açıldı. Şuanda 37’ye yakın üyemiz ve üniversite teşkilatımız var. Üniversite teşkilatımızın 3040 kişiye yakın görüşüp yaptığı üyeler var. Toplamda bizim 80’e yakın üyemiz var. Bizim en önemli amacımız firma bazında , birbirimizle ticaret yapabilmek, iletişimlerimizi geliştirmek için firma bazlı üyelerimize yöneliyoruz. Birbirimizle tanışma ve ticareti geliştirmek için ne yapabiliriz diye toplandık. Amacımız başta ülke ekonomisine ardından ilimizin ekonomik gücüne güç katmaktır. Bizler Genç MÜSİAD üyeleri olarak ülkemizin geleceği inşasında var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa