Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’i ziyaret ederek İŞKUR destekleri hakkında bilgi verdi.

        Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen’i ziyaret ederek, iş gücü piyasası üzerinde her geçen gün etkisi artarak devam eden İŞKUR destekleri hakkında bilgi veren Güven, “Özellikle nitelikli iş gücü yetiştirmede önemli bir yer tutan İşbaşı Eğitim Programlarımız ile İlave İstihdam Teşvikleri ve Esnaflarımızın yararlanabileceği ‘Bir Senden Bir Benden’ istihdam teşviklerinin tüm kesimlerce uygulanabilmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarında ortak hareket etme kararı aldık. Esnaf Odaları ile, Kalkınma Ajansı ve Ulusal Ajans nezdinde yürütülecek projelerde birlikte hareket ederek , işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenlenmesi yönünde de değerlendirmelerde bulunduk. ‘Geçerli Bir Meslek, Güvenli Bir Gelecek’ için tüm sosyal taraflarla işbirliği çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa