Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile kentte mahalle, cadde, meydan, mezarlık ve parklarda yıkama çalışmaları başlattı.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ekipler mesai gözetmeksizin kentin çeşitli yerlerinde temizlik ve yıkama çalışmalarını hızlandırdı. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre,Safranbolulu vatandaşların, kenti ziyaret edecek yerli ve yabancı misafirlerin çok daha temiz bir ortamda ziyaretlerini tamamlamaları ve mağdur olmamaları adına çalışmalarımıza devam ettiği belirtilirken, “Bu bağlamda periyodik olarak yıkama, çöp konteyner temizleme, ilaçlama, ot biçme, yol süpürme gibi çalışmalarımıza hız verdik” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa