Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - KARABÜK'ün Eskipazar ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpan otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Araçlardan birinin motorunun yola fırladığı kazada 7 kişi yaralandı, köpek de telef oldu.

        Kaza, dün gece D-755 Karayolu Aslanlar mevkiinde meydana geldi. Karabük yönüne giden Özgür Kuduman yönetimindeki 06 KGT 59 plakalı otomobil, aniden yola fırlayan köpeğe çarptı. Bu sırada Elmas Demirtaş yönetimindeki yabancı plakalı otomobil de duran Kumudan yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Yabancı plakalı aracın motorunun yola fırladığı kazada, Özgür Karaduman, Elmas Demirtaş, Raziye Demirtaş (69), Yaşar Demirtaş (63), Semiha Demirtaş (49), İhsan Çelik (67) ve Şahin Çelikkanat (46) yaralandı, köpek de öldü.

        Yaralılar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa