Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te demir çelik fabrikasında meydana gelen iş kazasında hurda kazanı ile duvar arasında sıkışan bir işçi hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan bir demir çelik fabrikasında çalışan Mustafa Ünal (50) isimli bir işçi, hurda bölümünde çalıştığı esnada basınca maruz kalması sonucu hurda kazanı ile duvar arasında sıkıştı. Çalışan diğer işçiler hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Ünal'ı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ünal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

        Hafta sonu çocuğunun düğünü olacaktı

        İki yıldır demir çelik fabrikasında çalışan ve 3 çocuk sahibi olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Mustafa Ünal'ın çocuklarından birinin bu hafta sonu düğünü olacağı ve bunun için hazırlık yaptığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa