Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) tarafından çeşitli branşlarda düzenlenen yaz okulu kursları kapsamında düzenlenen yılsonu etkinliklerinde çocuklar gösterdikleri performansla göz doldurdu.

        SAKEM, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Müftülüğü ortaklığında düzenlenen kurslarda öğrendiklerini düzenlenen etkinlikte gösteren miniklerin heyecanları da gözlerden kaçmadı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim İlçe Müdürü Sezai Öztaş, “Öncelikle gerçekleştirilen eğitimlerde kendilerinden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Dr. Fatih Ürkmezer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, evlatlarımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Kurslarımız inşallah artarak devam edecek” dedi.

        İşaret Dili kursu öğrencilerinin gösterilerinin ardından Safranbolu’ya kazandırılan Müzik Okulu öğrencilerinin performansları takip etti.

        Etkinlik SAKEM kursiyerleri tarafından gerçekleştirilen el sanatlarının sergilenmesi ve unutulmaya yüz tutan çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma gibi oyunlar ve yarışmalar ile sona erdi.

        Yoğun programı nedeni ile programa katılamayan Ürkmezer, çocukların yaz okulu süresince 72 farklı alanda eğitim aldıklarını belirterek, “Çocuklar, SAKEM’in tüm şubelerinde 8 hafta boyunca hem yaz tatillerini kaliteli geçirme fırsatı hem de yeni yeni alanlarda diledikleri eğitimi alma fırsatı yakaladılar. Biz geleceğimizin teminatı çocuklarımızı çok seviyor, onları geleceğe hazırlama, çok daha güzel yarınlar verme adına çeşitli projeler üretiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yaz okulu etkinlikleri ile de güzel vakit geçirmelerini amaçlıyoruz. Bu bağlamda yaz dönemi boyunca, Müzik, Kuran, İşaret Dili, Sporun çeşitli dallarında eğitim alan çocuklarımız boş vakitlerini değerlendirirken, sosyalleşmeleri de sağlanmış oldu. Ben öncelikle sadece yaz okulunda değil, sürekli işbirliği içerinde olduğumuz İl Müftülüğümüz ve Halk eğitim Müdürlüğü yetkililerimize, SAKEM yetkili ve eğitmenlerimize, daha da önemlisi bizlere güvenip çocuklarını emanet eden, çalışmalarımızı destekleyen Safranbolu halkına teşekkür ediyor, tüm evlatlarımızı tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum” dedi.

        Programın sonunda çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ile çeşitli ikramlar yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa