Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK´ün Safranbolu ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada 1 doktor ile 3 anjiyo teknikeri yaralandı. Yaralı Dr. Murat Erden'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

        Kaza, sabah saatlerinde, Nebioğlu köyü mevkisinde meydana geldi. Karabük´teki özel hastanede çalışan ve denize gittiği öğrenilen kardiyoloji uzmanı Dr. Murat Erden yönetimindeki 34 KE 6850 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada sürücü Erden ile otomobildeki çalışma arkadaşları anjiyo teknikeri Abdülgani Öztürk, Sezgin Dereli ve Hakan Ateş yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Erden, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Dr. Murat Erden'in, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.FOTOGRAFLI

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa