Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Belediyesinin gülen yüzü olarak anılan Beyaz MasaHalkla İlişkiler birimi etkin, etkili, hızlı çözümler için ve insan odaklı hizmet anlayışı ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

        Kuruluşundan bu güne kadar binlerce talebi anında gerekli birimlere ileterek çözüm noktasında önemli rol oynayan Beyaz Masa birimi sosyal projelerde sık sık yer alan ve güler yüzlü personeli ile vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.

        Beyaz Masa’nın bağlı bulunduğu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “2009 yılından günümüze kadar, görevlerinde uzman güler yüzlü personeller tarafından Beyaz Masa birimine başvuruda bulunan vatandaşlarımızın herhangi bir konu ile ilgili talep, istek ya da şikâyetleri kayıt altına alınmakta, kayıt işlemi yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve e mailler ulaştırılmakta, talep sahibine telefon ve yine mail yolu ile bilgi verilmektedir. Bu bağlamda 2009 yılından bu güne kadar 23 bin 342 talep, şikâyet ya da başvuru birim tarafından ilgili müdürlüklere yönlendirilmiş ve takibi bizzat yapılmıştır. ‘Aradığınızda çözüm başlar’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Beyaz Masa, Safranbolulu ve ilçemizi ziyaret eden yerli yabancı misafirlerimize 7/24 anlayışı ile hizmet vermeye devam edecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa