Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında Yeni Mahallede yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor.

        Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ekiplerin çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade belirterek, “Yağmur Suyu Drenaj hattı olmayan yollar ile rehabilite gereken mevcut güzergâhlarda drenaj kanallarının oluşturulması, uygun yol konforunun sağlanması adına Su İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Yeni Mahallede hızlı bir şekilde çalışıyorlar. Şehrimizde daha önce de yenileme ve tadilat gerektiren mahalle ve caddelerimizde aynı çalışmayı gerçekleştirmiştik. İhtiyaç duyulan her mahallede de yapacağız. Yapılan yağmur suyu drenaj şebekesiyle su baskınları ve birikintileri konusunda sorun yaşanmamasını amaçlıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa