Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde Karabüklü şehitler Metin Arslan ve Barış Efe’nin kabirleri ziyaret edildi.

        Şehitlik ziyaretine Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Garnizon Komutanı P. Albay Tekin Nemlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Vali Yardımcısı İsmail Bayata, İl Jandarma Komutan V. Albay Önder Şevik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve şehitlerimizin yakınları katıldı.

        İlk olarak 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadele edip şehit düşen Metin Arslan’ın Öğlebeli Mezarlığında bulunan kabri ziyaret edilerek hem Kur’anı Kerim okundu hem de ülkenin birliği, bütünlüğü için dualar edildi. Daha sonra 5000 Evler Şehitliğini ziyaret ederek dualar eden Vali Çeber ve protokol üyeleri aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için kanlarını seve seve feda eden tüm şehitler için dualar ederek kabirlerine karanfil bıraktılar.

        15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri kapsamında Köprübaşı Camiinde Mevlidi Şerif ile Kuran’ı Kerim Tilaveti okunarak tüm şehitler için dualar edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa