Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Serkan Kurtuluş, Aydın Yılmaz ve Fatih Kamaci'yi kadrosuna kattı.

        Kırmızımavili ekip, 20182019 sezonu öncesi transfer çalışmaları kapsamında Elazığspor forması giyen sağ bek oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 1 yıllık, Adana Demirspor forması giyen orta saha oyuncusu Aydın Yılmaz ile 1+1 ve Hollanda ligi takımlarından FC Oss forması giyen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Fatih Kamaci ile de 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

        Genel Sekreter Murat Arslan’ın katılımı ile İstanbul’da gerçekleşen törende konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, transfer çalışmalarına devam ettiklerini, bir taraftan da kulübe maddi kaynak sağlanması noktasında çalıştıklarını belirtti. Aytekin, kadrolarına katmak üzere görüşme yaparak mutabakata vardıkları birkaç oyuncuyla da hafta içi resmi sözleşme imzalayacaklarını, 2. etap kamp çalışmaları öncesinde transferlerin büyük kısmını bitirmeye çalıştıklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa