Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük’te balık tutarken 3 metre yükseklikten çaya düşen ve hafif şekilde yaralanan şahsı bir itfaiye eri sırtında taşıyarak çıkardı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

        Karabük’ün içinden geçen Araç çayında balık tutan Abdulkadir Tetik isimli bir şahıs, dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten çaya düştü. Düştükten sonra hafif şekilde yaralanan ve suyun içinde oturan şahsı gören vatandaşlar itfaiye ve 112 ekiplerine bilgi verdi. Bu sırada olay yerine gelen Karabük Belediyesine ait itfaiye erlerinden Ramazan Çayır, çaydan geçerek şahsa ulaştı. Yürümekte güçlük çektiğini söyleyen Tetik'i sırtına alan itfaiye eri genci çayın karşısına geçirerek ambulansa kadar taşıdı. Tüm bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

        Ambulansla hastaneye kaldırılan gencin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa