Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen programlar her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

        Kılavuzlar Mahallesinde ki programda konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük’teki değişimi Karabüklü vatandaşların yaşadığını ve bu değişimi tüm Türkiye’nin izlediğini belirtti. Kent meydanı, kütüphane, hal, mezbahane, alt geçitler, yürüyen merdivenler, asansörler, otoparklar ve mezarlık düzenlemeleri yaptıklarını ifade eden Vergili, kısa bir süre içinde Valilik binasının yıkılıp yerine güzel bir camii yapılacağını söyledi.

        “En büyük sıkıntım düşünceleri büyültememek”

        Göreve geldiklerin yaptığı ilk işlerden birisinin üniversite alanaının 4 bin dönüme çıkarmak olduğunu kaydeden Vergili şunları söyledi:

        “Eflani’ye uluslararası büyük bir hava alanı yapalım dedim. Şimdi üniversitenin üstündeki bir alana havaalanı yapmaya kalkıyorlar. 900 metrelik pist alanı var. Ancak küçük uçakların inebileceği bir havaalanı olur. Hiçbir zaman büyük uçak inemez. İleride bize uluslararası bir havaalanı yapın dediğimizde sizin havaalanınız var diyecekler. Benim Karabük’teki en büyük sıkıntım düşünceleri büyütememektir.”

        Kılavuzlar Mahallesinde ki programa çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Program, çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa