Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ovacık Belediye Başkanlığı ile Ovacık AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Öğretmen Hasan Denli Kültür Merkezinde iftar programı düzenledi.

        Programa Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zait Doğu, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Kükler, Karabük Ak Parti Milletvekili Adayları Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Karabük Ak Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Ovacık İlçe Teşkilatı Başkanı Yakup Narter, 27. Dönem Karabük Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Bülent Ersöz, Nihat Ceylan, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile Ovacık halkı katıldı.

        İftar sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 24 haziran seçimlerinde Türkiye'nin yeni bir sisteme geçeceğini, Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçeceklerini belirterek, " Karabüklüler olarak, Ovacıklılar olarak görevimizi yapacağız, bundan sonra da görev seçtiklerimizin olacaktır" dedi.

        AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal'ın konuşmalarıyla program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa