Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, maçlara altyapı oyuncularıyla çıktıklarını, taraftarların futbolculara destek vermesi gerektiğini söyledi.

        Açıkgöz, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, genç oyuncuların fiziksel olarak yetersiz kaldığını, biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ve kendilerinden yaşça büyüklerle mücadele ettiklerini belirtti.

        Taraftarlardan destek isteyen Levent Açıkgöz, "Bu çocuklar, 17,18 ve 19 yaşındaki gençlerimiz. Sportif başarı olmasa bile Karabük'ü temsil ediyorlar. Gelecek vadediyorlar. Genç oyuncuları el birliğiyle kazanmamız gerekiyor. Bunun en büyük faktörü de tabii ki taraftarımız. Bu çocukların yalnız olmadıklarını hissetmesi lazım." diye konuştu.

        Takımın kötü gitmesine karşın yalnız bırakılmaması gerektiğini aktaran Açıkgöz, "İnşallah taraftar olarak bu yalnızlığa son veririz. Bundan sonraki haftalarda eksikleri gidererek lige devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, Kardemir Karabükspor, ligin 6. haftasında 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, teknik çalışma yapıldı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Marius Alexe, Emre Eser ve Berkay Yılmaz katılmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa