Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kalben'den İbrahim Tatlıses açıklaması
        • 1

          Şarkıcı Kalben'in ilk albümü öncesinde YouTube’da yayılan bir konser kaydında seslendirdiği ve daha sonra da bir reklam filmi için söylediği İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’ şarkısına bundan sonra konserlerinde yer vermeyeceğini duyurduğu iddia edilmişti.

        • 2

          Bozcaada konserinde kendisinden şarkıyı seslendirmesini isteyen hayranlarına "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" dediği öne sürülmüştü.

        • 3

          Genç şarkıcı, söylediklerinin çarpıtılmasına sinirlenerek hakkında çıkan haberleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı. "Benim cümlem bu değildi" diyen Kalben, şu ifadeleri kullandı:

        • 4

          Benim cümlem bu değildi. Kimseye düşmanlık beslemiyorum. Hiçbir sanatçıya kızmıyorum, darılmıyorum. Kendi yolumda yürümek istiyorum. Lütfen beni umursamadan, sanatsal üretimlerimi takip etmeden; mecbur hissettiklerimi bilmeden ve yazdıklarımı okumadan bana bu kalıpta ait olmayan bir cümleyi manşet atmayın. Beni başka müzik insanlarıyla karşı karşıya getirmeyin.

        • 5

          Ben kimseye öfke beslememek ve müziğimi özgür ifade etmek için kendi profilimde derdimi sevdiklerime anlattım. sizler işi kızıştırmak ve bir insan üzerinden birkaç takipçi kazanmak için beni düşmanca bir duruma sokuyorsunuz. Ben tam da ne şarkılara ne insanlara düşman olasım var; öfkemi kontrol etmek istiyorum diyerek bir şarkıyı canım yeniden çekene kadar söylemeyeceğim diye açıklama yapıyorum. Hop, üstüme öfke yağdıracak haberler... Ne acı...

        • 6

          Bir açıklama daha yayınlayan Kalben, şu ifadeleri kullandı:

          Yaklaşık 4 senedir her konserde söylediğim; senelerdir 2-3 cover yapmamıza karşın üstümde bir 'cover kraliçesi', tek şarkıyla meşhur ve zengin olan şarkıcı görüntüsü oluşturan Haydi Söyle'yi ve şarkıda emeği geçen herkesi selamlıyor ve şarkıcı/söz yazarı ekolüne bağlılığımı, kendi hikayelerimi anlatma kibirimi, konserlerimde dilediğimce konuşma, fikirlerimi savunma ve şarkılarımı dinlediğim sırada, şekilde söyleme özgürlüğümü ilan ediyorum.

        • 7

          Hiçbir eser ve sanatçıya şahsi sorunum yok. Linç kültüründen, magazinden, şöhret ve maddi beklentiden uzakta, en büyük zenginliğim olan beni tek şarkı için değil her şarkı için sevme zahmetine katlanmış dünya güzeli dostlarla yoluma bakıyorum. Bana ait olmayan sözlerle beni nefret ve öfkeyle karşı karşıya getiren tüm şahıs, kurum ve değer vermediğim, sanatını saymadığım polemik arayan isimleri de öpüyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa