Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, satılan AfşinElbistan Termik Santrali’nden işçi çıkarıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

        Belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte kuzey ilçelerinde yaşananları takip ettiklerini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Afşin ve Elbistan’da bulunan termik santrali ve şeker fabrikalarında çalışan işçi ve taşeronların işsiz kalmayacağını söyledi.

        Bölgede yaşananlar bazı kişilerce dezenformasyon oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Ünal, "Bir süreden beri özellikle Afşin ve Elbistan ilçelerimizle ilgili, sürekli bir dezenformasyon oluşturuluyor. Özellikle Afşin ve Elbistanlı kardeşlerime, hemşehrilerime, komşularıma ve dostlarıma şunu söylemek istiyorum. Bizim kalbimiz, gözümüz, kulağımız, seçim bölgemizin üzerinde. Biz, kuzey ilçelerimizle ilgili en ufak bir şeyin aksamasına en ufak bir şeyin aksamasına, ya da bir şeyin geri kalmasına ve yapılmamasına asla müsaade etmeyiz. Belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle ve ilçe başkanlarımızla AK Parti teşkilatları her şeyi takip ediyoruz. En son AfşinElbistan’dan işçi çıkarılacak yalanı da yalanmak istiyorum. Taşeronların sözleşmeleri bittiğinde işsiz kalacağına birileri tezvirat oluşturuyorlar. Santral yetkililerinden aldığım bilgiye göre de kesinlikle bir işçi çıkarılması söz konusu değil dediler” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa