Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun ilçesinde, Mustafa Demir (64), uzaklaştırma kararına rağmen, konuşmak için gittiği evde eşi Gönül Demir'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Mustafa Demir daha sonra polisi arayarak gelen ekibe teslim oldu.

        Olay, bugün öğleden sonra ilçeye bağlı Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gönül Demir bir süre önce eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkardı.

        Mustafa Demir bugün, eşinin yaşadığı eve gelerek konuşmak istediğini söyledi. İkili arasında başlayan konuşma, bir süre sonra tartışmaya dönüştü.

        Sinirlenen Mustafa Demir yanındaki av tüfeğiyle eşi Gönül Demir'e ateş etmeye başladı. Mustafa Demir, '155 Polis İhbar' hattını arayarak eşini öldürdüğünü söyledi. Demir, olay yerine gelen polis ekiplerine tüfeğiyle beraber teslim oldu.

        Gönül Demir´in cesedi otopsi yapılmak üzere Göksun Devlet Hastanesine götürüldü.Gözaltına alınan Mustafa Demir ise sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa