Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düğünde ateşlendiği düşünülen tabancadan çıkan yorgun mermi çekirdeği, misafir uğurlamak için kapının önüne çıkan 45 yaşındaki kadının göğsüne isabet ederek yaralanmasına neden oldu.

        Olay, Tepebaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşandı. 45 yaşındaki E.A. isimli kadın, hacdan gelen tanıdıklarını ziyaret etmek için Lalezar Sokak’taki evlerine gitti. Bu sırada, evdeki diğer misafirleri uğurlamak için kapıya çıkan E.A.’nın göğsüne, nereden ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan yorgun mermi çekirdeği isabet etti. Bir anda yere yığılan kadın, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi burada yapılan E.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Polis ekipleri, yorgun mermi çekirdeğine el koyarken, silahı ateşleyen şahsı tespit edebilmek için olayın meydana geldiği caddeye yakın bölgelerdeki düğün merasimlerini incelemeye aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa