Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde içerisinde toplam 6 kişinin bulunduğu 2 otomobile, kısa ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Büyüksevin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Akif Y. ile Mehmet K., alacaklı oldukları Hüseyin Y.'yi konuşmak için mahalle girişine çağırdı. Hüseyin Y., buluşma noktasına içerisinde Mevlüt Y., Fatih Y., Eser Y., Ercan Y. ve Ali K.'nin de olduğu 2 otomobille gitti. Burada Akif Y., İlker Y., Muhammet Y. ve Mehmet K.'nin içerisinde bulunduğu araçlardan 2 otomobile kısa ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda Mevlüt Y. başından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Afşin Devlet Hastanesi'ne götürülen Mevlüt Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan Akif Y., İlker Y., Muhammet Y. ve Mehmet K.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada av tüfeği, kuru sıkı tabanca ve mermi ele geçirildi.

        Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ile otomobillerde 22 mermi girişi tespit edildi.

        Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa