Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta motosikleti çalınan bir kişi polisin bulduğu parçalanmış motosikletini çuvala doldurarak teslim aldı.

        Olay, Onikişubat ilçesinin Kayabaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evin önünde park halinde olan 27 BLH 02 plakalı motosiklet bilinmeyen kişilerce çalındı. Araştırma yapan polis ekipleri, Onikişubat'ın Yeşilyöre Mahallesi’nde bir evde arama gerçekleştirdi. Evin bahçe kısmında motosiklet parçalanmış halde bulundu. Olayla ilgili tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Motosikleti çalan, satın alan ve parçalayan üç kişiye adli işlem yapıldı.

        Motosikleti çalınan fabrika işçisi Tarık Tekin ise emniyete geldiğinde şok oldu. Parçalanan motosikletini çuvallara doldurarak teslim alan Tekin, “Motosikletim Haziran ayında Kayabaşı Mahallesi’nde çalındı. Motosikletim parçalanmış halde bulundu çok zarara uğradım. Ben fabrikada çalışıyorum, yaşlı annem ve babam var Çağlayancerit’te yaşıyor ve oraya gitmek için aldım motosikleti. Fabrikada çalıştığım için ihtiyaç kredisi çekip almıştım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa