Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta arefe günü kurbanlık almak için hayvan pazarlarına giden vatandaşlar, en iyi en ucuz kurbanlığı almak için birbirleriyle yarıştılar.

        Kayseri yolu KSÜ kavşağında kurulan kurban pazarında kilogramı 20 ile 25 TL arasında satışa sunulan kurbanlıklar arasında ‘şampiyon’ adını alan 110 kilogram ağırlığındaki keçi 2 bin 100 TL’ye satıldı.

        Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesinde yetiştirdiği kurbanlıkları hayvan pazarında sattıklarını söyleyen besici Cuma Uzun, satışların geçen yıla oranla fazla değişiklik göstermediğini, satışlardan memnun olduklarını söyledi.

        Kurbanlık telaşı arasında röportaj yapmaya dahi zamanlarının olmadığını söyleyen vatandaşlar ise mevsim şartlarının üzerinde seyir eden hava sıcaklıkları yüzünden hem kendilerinin hem kurbanlıkların olumsuz yönde etkilendiklerini dile getirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa