Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun ilçesinde B.B. (44), katıldığı düğünde K.S.'nin (16) ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla karnından yaralandı.

        Olay, geçen Cumartesi günü ilçenin Kavşut Mahallesi'ndeki bir düğünde meydana geldi. İddiaya göre K.S. havaya ateş etmek için belinden çıkardığı tabancayı doldurmak istedi. Bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşun davetlilerden B.B.'nin karnına isabet etti. Birden kanlar içerisinde yere yığılan B.B., götürüldüğü Göksun Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. K.S. ise olayda kullanılan tabancayla birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı. K.S., jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

        ATEŞ EDEMEDEN JANDARMA YAKALADI

        Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinin Tekir Mahallesi'nde geçen Pazar günü düzenlenen bir düğünde ise M.A. tabancasını havaya kaldırarak ateş etmek istedi. O sırada devriye görevinde olan jandarma, M.A.'yı tabancayla birlikte yakaladı. Jandarmaya götürülen A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa