Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Afşin ilçelerinde, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla piyasa sürülmek üzere olan yaklaşık 500 bin lira değerinde 210 ton sahte gübre ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Elbistan ve Afşin ilçelerinde sahte ve kaçak gübre satışı olduğu ihbar üzerine harekete geçti. Polis ekipleri, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat üzerine soruşturmanın kapsamını genişletti. Çalışma sonucunda belirlenen 3 adrese operasyon düzenlendi. Yapılan ilk operasyonda sahte olduğu değerlendirilen 70 ton gübre ele geçirildi. Gübrelerle ilgili olarak gözaltına alınan şahısların verdiği beyanlar ve gösterdikleri farklı depolardan da toplam 140 ton daha sahte gübre daha ele geçirildi. Sahte olduğu değerlendirilen gübreleri Elbistan ve Afşin ilçelerine getirerek piyasaya süren G.G., M.T., F.G., R.Y., V Y., K K., Ö.P. ve O.H. isimli şahıslar yakalanarak haklarında resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçundan adli işlem başlatıldı.

        Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda piyasa sürülmeden ele geçirilen gübrelerin yaklaşık 500 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

        Sahte gübre operasyonuyla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa