Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onikişubat Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi'nde açılan kültür evinde Kur’an, siyer, spor ve müzik eğitimleri veriliyor.

        Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi’nde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Sınıfları tek tek dolaşan Başkan Mahçiçek, öğrencilerin eğitimleri hakkında eğitmenlerden bilgi aldı.

        Kültür evi ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Mahçiçek, “Ülkesine bağlı, ahlaklı birer bireyler yetiştirmek en önemli görevlerimizden biridir” dedi.

        Yaşanabilir kentleri yönetecek insanlar yetişmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Mahçiçek, “Çocuklarımızın yaz tatillerinde, boş vakitlerinde boş vakitlerini değerlendirme bakımından burada kuran kurslarımız, siyer, adabı muaşeret, musiki ve spor kurslarımız var. Dolayısıyla çocuklarımızın yanlış yerlerde, kötü alışkanlıklar kazanmamaları bakımından onların burada vakitlerini daha iyi değerlendirmelerini sağlamak için gayret gösteriyoruz. Bu ülkeyi kurtaracak ta bu arkadaşlarımız. Bu çocuklarımız iyi yetişip, ahlaklı, ülkesine bağlı bir birey olurlarsa bizde o yetişmelere bir nebze katkıda bulunursak kendimizi mutlu hissedeceğiz" dedi.

        Yaşanabilir kentler üretmenin önemli ama onun yanı sıra, değerli insanların yetişmesini sağlamanın da çok önemli olduğunu ifade eden Mahçiçek, "Biz de Onikişubat Belediyesi olarak iyi çalışmalar yapıyoruz. Güzel çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bu çocuklarımızın önümüzdeki senelerde bu ülkeyi yönetme durumuna geldikleri zaman bizlerden daha iyi yönetecekler. Bu durumu onlara sağlayabilirsek, inşallah bizim için en önemli görevlerden biri olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa