Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde Yeter Yürek'in dünyaya getirdiği kız çocuğuna, 15 Temmuz'da Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na FETÖ'cü pilotlar tarafından atılan ikinci bombada şehit olan komiser yardımcısı Kübra Doğanay'ın ismi verildi.

        Pazarcık'ın Karagöl Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Yeter Yürek'in 15 Temmuz Pazar günü doğum sancıları tuttu. Eşi Harun Yürek tarafından Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kadın bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Sağlık durumu iyi olan bebeğe 15 Temmuz şehidi komiser yardımcısı Kübra Doğanay'ın ismi verildi.

        Baba Harun Yürek, doğumhane önünde beklerken televizyonda izlediği 15 Temmuz şehiteriyle ilgili haberler ve selalardan etkilenerek kızına Kayserili şehidin ismini vermeye karar verdiklerini söyledi.

        Harun Yürek, "Şehidimizin adını yaşatmak istedik. Şehidimizin ismini doğan çocuğumuza verdiğimiz için mutluyuz, gururluyuz. İnşallah Kübra ablası gibi vatana, millete hayırlı bir evlat, onun gibi yürekli ve cesur bir polis olur" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa