Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş’ta düzenlenen etkinlikte yetim çocuklar at çiftliğinde gönüllerince eğlendi.

        İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 4’üncüsü düzenlenen etkinlikte yetim çocuklar Türkoğlu ilçesindeki at çiftliğine buluşturuldu.

        Yaklaşık 500 çocuğun katıldığı şenlikte, halat çekme, çuval ile yürüme, yumurta taşıma yarışları yapıldı. Yarışmalar sonunda çeşitli hediyeler dağıtıldı.

        Türkoğlu Belediyesi’nin de desteklediği şenlikte çocuklar, çiftlikte ilk defa at bindi.

        Kahramanmaraş İnsani Yardım Derneği Başkanı Avukat Yusuf Bülbül, desteklerinden dolayı Türkoğlu Belediyesi’ne teşekkür etti. Bülbül, “Kahramanmaraş’ta 500 kadar çocuğumuza düzenli ve sürekli destek veriyoruz. Bu çocuklarımız ile farklı zamanlarda sosyal etkinlikler yapıyoruz. Bugün de Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ev sahipliğinde, çocuklarımızı at çiftliğine getirdik. Burada çocuklarımız atlara bindi çok mutlu oldular. Buradan da mesire alanına götürüp çeşitli oyunlar oynayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa