Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucunda aynı aileden 4 kişi yaralandı.

        Kaza, ElbistanNurhak karayolunun şeker fabrikası kavşağında meydana geldi. Erdal Gedik yönetiminde Elbistan’dan Nurhak ilçesi istikametine doğru seyir halinde olan 46 ET 944 plakalı otomobil, şeker fabrikası kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı. Refüje çıkarak karşı şeride geçen otomobil, takla attı. Geldiği yöne dönen otomobildeki sürücü Erdal Gedik ile eşi, biri 9 yaşında ve biri de henüz 8 aylık olan çocukları yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevreden yetişen vatandaşlarca yapıldı. Araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavilerine burada devam edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Polis kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa