Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Kahkahalar havada uçuştu

        'İstanbul Komedi Festivali', havaya da taşındı. BKM ile Pegasus Hava Yolları işbirliğiyle dünyada bir 'ilk'e imza atarak tarifeli uçaktaki yolculara stand - up gösterisi yapıldı.

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Adana uçağındaki yolcular, uçuşun 15'inci dakikasında karşılarında kabin görevlisi kıyafeti giymiş olan Eser Yenenler'i görünce oldukça şaşırdı. Gösterisine "'BKM, bana İstanbul Komedi Festivali'nde sahneye çıkar mısın?' diye sordu. Ben de 'Elbette. Havada karada çıkarım' dedim. Onlar 'Havada' kısmını ciddiye almışlar" sözleriyle başlayan Yenenler, uçaktaki yolcularla tek tek sohbet edip yiyecek -içecek servisi yaptı.

        REKLAM

        Adana'ya inişten sonra BKM'nin CEO'su Zümrüt Arol Bekçe ile Pegasus Havayolları'nın CEO'su Mehmet T. Nane'nin ev sahipliğini yaptığı gezide önce Tarsus Şelalesi'nde yemek yendi. Ardından eski Tarsus evlerinin olduğu sokakları, ST. Paul'un evi ve Kleopatra ile Marcus Antonius'un buluştuğu Kleopatra Yolu gezildi. Eser Yenenler, yolda fotoğraf çektiren bir gelinle damadın mutluluğunu paylaştı.

        Eser Yenenler'in İstanbul'a dönüş uçağında da gösterisini tekrar ettiği etkinlik için Zümrüt Arol Bekçe "Pegasus ile beraber hazırladığımız bu sürpriz program yolcular tarafında o kadar güzel karşılık buldu ki... Ne mutlu ki bize kahkahaların ülkemizin semalarında yükseldiği bir festivalimiz var diyoruz" dedi.

        Mehmet T. Nane ise görüşlerini 'Sektörde pek çok yeniliğin öncülüğünü yapıyoruz. Uçakta Stand - up da bu kapsamda BKM ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza attığımız ve misafirlerimize farklı bir uçuş deneyimi sunduğumuz çok keyifli ve ayrıcalıklı bir proje oldu" sözleriyle dile getirdi.

        'Söyleyin de Beraber Gülelim' sloganı ile 18 Kasım'a kadar devam edecek olan 'İstanbul Komedi Festivali', stand-up’tan tiyatroya oyunlarına, özel şovlardan çocuk etkinliklerine kadar farklı başlıklarda 80’nin üzerinde performans yer alacak.

        Eser Yenler ile etkinliğe katılanlar Tarsus'daki ST. Paul'un camekan içinde korumaya alınmış olan 2 bin yıllık evini de gezdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa