Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kadın 68. yeni bölüm FRAGMANI: Sarp öldü mü? Sarp diziden ayrıldı mı? Kadın 67. son bölüm

        Kadın 67. son bölüm bu akşam ekranlara geldi. Kadın'da Sarp'ın aniden fenalaşması Bahar'ı çileden çıkarıyor. Bahar'ın çaresiz isyanı yürekleri burktu. Dizinin yeni bölüm fragmanında gelecekten kesitler yer alıyor. Bahar'ın çocuklarla kamp yaptığı fragmanda, Sarp'ın ölüp ölmediğiyle ilgili soruya net bir cevap verilemiyor. Peki Kadın dizisinde Sarp diziden ayrıldı mı? Kadın 68. yeni bölüm fragmanı ve 67. son bölüm özeti haberimizde.

        KADIN 68. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        KADIN 67. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Hatice’nin ölümünden sonra Şirin ve Enver darmadağın olmuş ve evde bile kalmak istememektedir. Her yerde Hatice’nin izi olması onlara zor anlar yaşatır. Her türlü çevresel faktör de Şirin’in psikolojisini olumsuz yönde etkilemektedir.

        REKLAM

        Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır.

        Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir. Her şey daha yeni yoluna girmişken Bahar tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacak yoksa her şeye kaldığı yerden devam mı edecektir?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa