Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taksiciden şok tepki! "Ben devlet düşmanlarını arabama almam"

        Kabataş’ta alkolün etkisinde olduğu belirtilen bir şahıs ortalığı birbirine kattı. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahale ederek güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı şahısın, olay yerinden uzaklaşması için çağrılan taksiye bindiğinde devlete küfür ettiği iddia edildi.Takside yaşanan gerginliğin ardından araçtan çıkan taksi sürücüsü polis ekiplerine, “Ben devlet düşmanlarını arabama almam” diyerek tepki gösterdi.

        İHA'nın haberine göre olay, dün saat 10.45 sıralarında Beyoğlu Kabataş Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkolün etkisinde olduğu belirtilen şahıs, cadde üzerinde bağırmaya başladı. Bunun üzerine durumdan rahatsız olan vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı ekipler, alkollü şahısı konuşarak sakinleştirmeye çalıştı. Burnundan kan aktığı görülünce kendisi için olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale etmesine de izin vermeyen şahıs, yetkililere tepki göstererek ambulanstan indi.

        REKLAM

        Kendinde olmadığı için polis ekiplerince müdahalede bulunulmayan ve sakinleştirilmeye çalışılan şahıs, bu kez de polis ekiplerinden uzaklaşarak küfür etmeye başladı.

        "SİZ Mİ MÜDAHALE EDECEKSİNİZ BEN Mİ EDEYİM?"

        Tüm çabalara rağmen sakinleştirilemeyen ve küfürler etmeye devam eden sahıs, olay yerine çağrılan taksiye bindi. Ancak bindiği takside de devlete küfür ettiği iddiası üzerine yaşananlara tepki gösterentaksi şoförüaraçtan inip polis ekiplerinin yanına gelerek“Siz mi müdahale edeceksiniz ben mi edeyim?” dedi.

        Polisin, “Kendinde değil sarhoş” demesi üzerine daha da sinirlenen taksici, “Ben devlet düşmanlarını arabama almam, bunu indirin” diye karşılık verdi.

        Taksici ile polisin kısa süreli tartışmasının ardından şahıs vatandaşlar tarafından araçtan indirildi.Taksiye de tekme attığı görülen şahıs, vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

        Tüm yaşananlar ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa