Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de bu sezon oynadığı 6 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgi alarak 3 puanla düşme hattına çakılan Altınordu, son 9 sezondaki en kötü sezon başlangıcı performansını tekrarlamaya çok yaklaştı. İzmir ekibi en son 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e yükseldiği 2014-15 sezonunda ilk 7 maçını kazanamamıştı. O sezon ilk 7 haftada 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Altınordu, bu hafta Tuzlaspor deplasmanında galip gelemezse yine ilk 7 karşılaşmada 3 puanı bir arada görememiş olacak.

        2014-15 sezonunda ilk 6 haftada 5 puan toplayan Altınordu, bu sezon çıktığı 6 maçta 3 puanda kaldı. Kırmızı-lacivertliler, 2014-15'te yaptığı kötü başlangıca rağmen son anda Play-Off hedefini ıskalamıştı. İzmir ekibi o yıl son 10 maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalamasına rağmen 1 puanla ilk 6'nın dışında kalmıştı. Yeni sezona Play-Off hedefiyle başlayan Altınordu, seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak istiyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2022-10-06 13:07:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa