Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Konak ilçesinde kepengi açıp, camını kırarak kuyumcu dükkanına giren 1 kişi, raftaki kolye ve saatleri çaldıktan sonra dışarıda bekleyen 2 arkadaşıyla birlikte motosikletle kaçtı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilirken, polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Konak ilçesinde tarihi Kemeraltı çarşısındaki kuyumcu dükkanında yaşandı. Kepengi açıp, camı kırarak kuyumcu dükkanına giren 3 kişi, raftaki kolye ve saatleri çaldı. İhbarla bölgeye polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

        HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

        Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 3 kişinin daha önceden çaldıkları tespit edilen motosiklet ile kuyumcu dükkanına geldiği tespit edildi. Görüntülerde; yüzünü gizleyen bir kişinin kuyumcunun kepengini açıp, camını kırarak içeri girdiği görüldü. İş yerinde kısa süre inceleme yapan şüpheli ardından rafta bulunan kolye ve altınları alarak dışarıda bekleyen 2 arkadaşının yanına gitti. 3 şüphelinin daha sonra geldikleri motosikletle olay yerinden uzaklaştığı görüntülere yansıdı. Polis ekipleri hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Konak Ertuğrul KOÇAK

        2022-10-04 21:17:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa