Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak Pendikspor'a 3-0 mağlup olan Göztepe son 3 deplasman maçında yokları oynadı. Sezona dış sahada Sakaryaspor'u 1-0 yenerek başlayan sarı-kırmızılılar ardından Beyçimento Bandırmaspor, Boluspor ve Pendikspor karşılaşmalarını kaybederek zirve yarışının gerisinde kaldı. Deplasmanda Bandırmaspor'a 2-1, Boluspor'a 1-0 ve Pendikspor'a 3-0 yenilen Göztepe, oynadığı futbolla da taraftarına umut veremedi. 

        Göz-Göz, iç sahada ise 3 karşılaşmada 5 puan topladı. Teknik direktör olarak Ekrem Dağ, teknik sorumlu olarak da Şakir Özkayımoğlu'nu göreve getiren sarı-kırmızılılar yeni yapılanma sonrası beklediği çıkışı gerçekleştiremedi. Önümüzdeki haftayı bay geçirecek Göztepe'de teknik ekibin verilen arayı çok iyi değerlendireceği, Sportif Direktör Ivan Mance'nin de oyuncularla bire bir görüşeceği kaydedildi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-10-03 10:53:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa