Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÖZEN/İZMİR,(DHA)İZMİR'in Kınık ilçesinde, yangın söndürme havuzunda cansız bedenleri bulunan Eymen Pala (10) ve Ömer Pala (12) kardeşlerin cenazeleri, adli tıptan alındı. Çocukların, çok sevdiği 4 aylık oğlaklarına ot toplamak için bölgeye gittiği öğrenildi.

        Kınık ilçesi Poyracık Mahallesi'nde oturan evli, 3 çocuk babası Sadettin Pala, çocukları Eymen ve Ömer'den bir süre haber alamayınca, dün saat 17.00 sıralarında yakınları ile arama çalışması başlattı. Yapılan aramada Çümbülce mevkindeki yangın söndürme havuzunun kenarında çocuklara ait olduğu düşünülen elbise ve ayakkabı bulundu. Çocukların yangın söndürme havuzuna girdiğini düşünen Pala ve yakınları, durumu sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve Bergama Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, havuzun çevresinde inceleme yapıp, olay yerine balık adam ve AFAD görevlilerini çağırdı. Olay yerine gelen ve suya giren balık adamlar, çocukların cansız bedenine ulaştı. Eymen ve ağabeyi Ömer'in cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsi sonrası 2 kardeşin cenazesi Poyracık Mahallesi'ne defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

        Kınık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Eymen Pala ve Ömer Pala'nın, okuldan geldikten sonra çok sevdikleri 4 aylık oğlaklarına ot toplamak için bölgeye gittikleri öğrenildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir / Kınık Kadir ÖZEN

        2022-09-30 13:26:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa