Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Tur maçında dün evinde Bigaspor'u 3-2 yenerek yoluna devam eden TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Menemen Futbol Kulübü, yarın 7'nci hafta karşılaşmasında Bitexen Düzcespor'la karşı karşıya gelecek. Menemen İlçe Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

        Son 3 günde 2'nci, 6 gün içinde ise 3'üncü maçına çıkacak sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Özden Töraydın, yoğun bir dönem geçirdiklerini söyledi. Düzcespor karşılaşmasını kazanıp geçen haftaki Anagold 24Erzincanspor mağlubiyetini telafi edeceklerini belirten Töraydın, "Kupada Bigaspor'la çekişmeli bir maç oynadık. 2 gün sonra ise lig müsabakasına çıkacağız. Evimizde kayıp yaşamak istemiyoruz" diye konuştu. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-30 11:02:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa