Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/ İZMİR, (DHA)İZMİR'de, acil nakit ihtiyacı olan ve bankalardan kredi çekemeyenlere yüksek faizle para verip, borçları ödeyemeyenleri de tehdit ve baskı ile mağdur eden 8 kişi, gözaltına alındı.

        Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçede tefecilik yapan kişilere yönelik dün eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Kiraz ve Ödemiş ilçelerindeki 9 ev ve 9 iş yerine baskınlarda, 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, acil nakit ihtiyacı içinde olan ve bankalardan kredi çekemeyenlere yüksek faizle para verip, borçları ödeyemeyenleri de tehdit ve baskı ile mağdur ettikleri belirlendi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 41 senet, 10 ajanda, farklı kişilere ait 21 tapu, 6 ruhsatsız tüfek ve 20 tüfek mermisi, 2 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 110 fişek ve 1 pala ele geçirildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Davut CAN

        2022-09-29 13:09:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa