Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Altınordu Futbol Kulübü , AXA Sigorta ile yol arkadaşlığına yeni sezonda da devam ediyor.

        2018´den beri "Değerler Ortağıö olan Cumhuriyet´le yaşıt köklü spor kulübü Altınordu FK ve Türkiye´nin öncü sigorta şirketi AXA Sigorta, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi´nde gerçekleştirilen imza töreniyle ortaklıklarını yeniledi. İmza törenine Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Ege Bölge Koordinatörü Tolga Tıknaz, Altınordu Futbol Akademisi idari ve teknik kadrosunun yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) sporcuları katıldı.

        Törende konuşan Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, AXA Sigorta ile yol arkadaşlıklarının sürdüğünü belirterek, "AXA Sigorta, kulübümüzün bünyesinde yer alan tüm sporcu ve çalışanlarımızın yanında yer almaya devam ediyor. Altınordu Futbol Kulübü çok büyük bir organizasyon olduğu için bize destek olan kurumlar var. Onlar sadece bir sezonluk değil ömür boyu bizlerle beraber. Onlar da bu toprakların çocuklarına destek oluyorlar. Biz iyi bir iş yaptığımız için yanımızda oluyorlar. Sizleri A Milli Takımlarda gördüğümüz zaman biz zevkten 4 köşe oluyoruz. Buraların yaşaması sadece benim çabamla olmuyor bizlere destek olan sponsorlarımız var. Onlara çok saygı ve sevgi gösteriyoruz" diye konuştu.

        Başkan Özkan, ALFA´da forma giyen sporculara yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

        "Asıl hedefimiz Süper Lig bile değil, Avrupa´nın 5 büyük ligine katılmak. Biz bunları başarabilecek bir eğitim kurumuyuz. Futbol kulübünden daha çok fazlasıyız. Hedeflerimiz çok büyük." DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2022-09-25 11:23:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa