Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)İZMİR´in Gaziemir ilçesinde, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 16 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.  

        Kaza, saat 16.00 sıralarında Akçay Caddesi Semt Garajı mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre kırmızı ışıkta durmayan S.C. yönetimindeki 35 AUE 820 plakalı otomobil, ana yola bağlanmak isteyen ve ışıklarda dönüş alan H.B. yönetimindeki 35 M 8996 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpışma sonrası savrulan minibüs, aynı yol üzerindeki bir motosiklete çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk kontrollerde minibüs sürücüsü S.C., içerisinde yolcu konumunda bulunan 14 kişi ve motosiklet sürücüsünün kazayı hafif sıyrıklar ile atlattığı belirlendi.

        KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

        Kaza anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerden ana yola bağlanmak isteyen minibüsün ışıklarda dönüş yaparken, S.C. idaresindeki otomobilin hızlı bir şekilde kırmızı ışık ihlali yaptıktan sonra minibüse çarptığı görüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Gaziemir Ertuğrul KOÇAK

        2022-09-21 22:29:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa