Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın her sezon öncesi geleneksel olarak ev sahipliği yaptığı Pınar Cup, yarın dev bir maçla başlayacak. Pınar Cup 2022'nin ilk gününde Pınar Karşıyaka ile son lig şampiyonu, EuroLeague'in iddialı ekibi Fenerbahçe Beko karşılaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadelenin hava atışı saat 20.30'da yapılacak. Bilet fiyatları VIP 250 TL, tam 70 TL, öğrenci bileti 50 TL olarak belirlenirken, Karşıyaka taraftarları tepeden tırnağa yenilenen takımlarını sezon öncesi ilk kez izleme imkanı bulacak.

        Organizasyonda cuma günü saat 20.00'de  Fenerbahçe ile Ukrayna temsilcisi BC Prometey, cumartesi günü saat 16.00'da ise Karşıyaka ile Prometey rakip olacak.

        BÜYÜKKARCI: HEM LİG HEM AVRUPA'DA BAŞARILI OLACAĞIZ

        Yenilenen kadrosu ile Pınar Karşıyaka´nın Pınar Cup ile birlikte yepyeni bir mücadeleye başladığını belirten Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Taraftarın desteğini hak eden, taraftar desteğini her zaman arkasında hisseden, pes etmeyen bir takım olmayı hedefliyoruz. Yeni kurduğumuz kadro ile yeni sezon öncesi taraftarlarımızın karşısında oynacağımız Pınar Cup maçları, bizler için son derece heyecan verici olacak. Bu takımla hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam" açıklamasını yaptı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-21 10:26:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa