Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Çiğli ilçesinde, 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasında tutuklanan midibüs şoförü Mustafa Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı. Kılıç'ın ifadesinde, kaza sırasında midibüste olmadığını söylediği belirtildi. Kılıç´ın, midibüsü park ettiği yerde göremeyince önce çalındığını sandığını, oturduğu kafeteryadan kalkınca da kazayı gördüğünü söylediği ifade edildi.

        Kaza, salı günü saat 18.00 sıralarında Egekent Mahallesi'nde meydana geldi. 45 DK 304 plakalı midibüs ile karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran Mehmet Yılmaz yönetimindeki 35 M 8536 plakalı yolcu minibüsüyle çapıştı. Minibüsten inip yolun karşısına geçmeye çalışan Bülent Ünal midibüsün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Bülent Ünal'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan Gülizar Obuz Ocak (27) ve 5 kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Gülizar Obuz Ocak da tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

        Bir bilgisayar firmasında bilgisayar mühendisi olarak çalışan 2 yıllık evli Gülizar Obuz Ocak Harmandalı Mezarlığı'nda, Bülent Ünal ise Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi.

        KAZAYI GÖRÜP İHBARDA BULUNDUĞUNU SÖYLEDİ

        Kazanın ardından gözaltına alınan midibüs şoförü Mustafa Kılıç ise tutuklandı. Kılıç'ın savcılıkta verdiği ifadesinde Manisa'da oturduğu, ancak bir süredir eşiyle olan sorunları nedeniyle midibüste kaldığını söylediği belirtildi. Kaza sırasında midibüste olmadığını ileri süren Kılıç, midibüsü park ettiği yerde göremeyince önce çalındığını sandığını, oturduğu kafeteryadan kalkınca da kazayı gördüğünü söyledi. Kılıç'ın kazayı gördükten sonra polise ihbarda bulunduğunu söylediği ifade edildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir Tolga TAHÇI

        2022-09-15 16:51:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa