Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇIErtuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Çiğli ilçesinde, midibüs ile minibüsün çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Gülizar Obuz Ocak (27) son yolculuğuna uğurlanırken, midibüs şoförü Mustafa Kılıç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Egekent'te meydana geldi. Mustafa Kılıç yönetimindeki 45 DK 304 plakalı midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran Mehmet Yılmaz yönetimindeki 35 M 8536 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Yolcu minibüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan Bülent Ünal midibüsün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise midibüsün altında kalan Bülent Ünal'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan Gülizar Obuz Ocak ve 5 kişi ise sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Gülizar Obuz Ocak da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ünal ve Ocak'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Midibüs sürücüsü Mustafa Kılıç ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

        TOPRAĞA VERİLDİ

        Yapılan otopsinin ardından kazada ölenlerin cenazeleri yakınlarınca teslim alındı. İki yıldır evli olan ve bir bilgisayar firmasında bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Gülizar Obuz Ocak için Egekent Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Ocak'ın ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ocak'ın cenazesi Harmandalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        TUTUKLANDI

        Öte yandan emniyetteki işlemleri tamamlanan Mustafa Kılıç, adliyeye sevk edildi. Kılıç, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir / Çiğli Tolga TAHÇIErtuğrul KOÇAK

        2022-09-14 18:51:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa