Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyfi GÜL/FOÇA (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Foça ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücü Şenol Sarı (55) hayatını kaybetti, alkollü olduğu belirlenen diğer aracın sürücüsü Y.G. ise yaralandı.

        Kaza, saat 07.00 sıralarında Bağarası Hacıveli Mahallesi'nde meydana geldi. Foça'dan Gerenköy yönüne giden Şenol Sarı'nın kullandığı 35 ZA 0609 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Y.G. yönetimindeki 35 MPY 50 plakalı otomobil çarpıştı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sarı'nın yol kenarına savrulan otomobilinde hayatını kaybettiği belilendi. 1.45 promil alkollü olduğu ve bacağı kırıldığı tespit edilen Y.G. ise Foça Devlet Hastanesi´ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Bu arada Şenol Sarı'nın Foça Necla Ana Huzurevi'nde çalışan eşini görev yerine bıraktıktan sonra kırsal Gerenköy Mahallesi'ndeki evine döndüğü sırada kazanın meydana geldiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Foça Seyfi GÜL

        2022-09-11 17:30:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa